dijous, 31 de gener del 2013

AVANÇ CAPÍTOL 4 2na TEMPORADA

En aquest nou capítol informen al Lleó que el senyor Benito es, per un atac de cor, a la UVI i se'n va ràpidament per estar al seu costat. També, El Toni i el Roc narren als fans dels polseres:  el Dani, el Lucas i la Mariona, com van ajudar a una nena que estava en coma . Però aquesta vegada va ser el Roc qui va contactar amb ella, no el Toni . Quan el Víctor li proposa anar a viure junts a la Cris, té una crisi d'ansietat i  torna a ingressar a l'hospital. Al final d'aquest capítol li expliquen al Lleó que l'operació del senyor Benito del cor, no ha anat massa bé.






dimarts, 29 de gener del 2013

CAPÍTOL 3 SEGONA TEMPORADA



La Cris pateix en silenci la seva ruptura amb el Lleó. Quan el torna a veure al cementiri, recau en els seus problemes d'anorèxia i torna a l’hospital a parlar amb la doctora. La Rym està espantada perquè se li acosta el dia de l'operació de pit. La sola idea de perdre el pit la tortura.  El Lleó li proposa que li faci una festa d’acomiadament per el seu pit, com ell va fer amb la seva cama. I ella li diu que ningú mai li ha tocat i li demana al Lleó. Es molt bona la frase que fa: “és l’altre” i “Bueno ja no?”. La mare del Jordi obliga el seu fill a anar a l'hospital a fer-se una revisió. Mentre li fan proves, el Jordi torna a ingressar-hi i li donen un llit al costat del Benito. Quan l'infermer els visita descobreix que el Benito no respira i se l'emporten a urgències. 















PELS QUI NO HAGUEU VIST EL CAPÍTOL... 




CAPÍTOL 2 SEGONA TEMPORADA


El Lleó està enfonsat perquè no li han donat l'alta. Ni tan sols pot estar per la seva nova companya d'habitació, la Rym, una noia malalta de càncer. Mentrestant, el Jordi intenta fer vida normal fora de l'hospital, evitant qualsevol contacte amb els "polseres". Però un dia rep la visita inesperada d'un bon amic de l'hospital (l’Ignasi) que no pensa deixar-lo sol fins que torni a ser el Jordi d'abans. El Toni s'assabenta que avui seria l'aniversari de l'Ignasi i intenta reunir els "polseres" al cementiri on és enterrat. Allà hi van tots, menys el Jordi, però la Cristina hi va quan tots els polseres han marxat... Però veu el Lleó, i segons ella... La fa recaure. 






PELS QUE NO HEU VIST EL CAPÍTOL...





CAPÍTOL 1 SEGONA TEMPORADA


Han passat dos anys des del dia que els Polseres es van acomiadar del Lleó i el grup es va desfer. Avui, per fi, li donaran l'alta definitiva després de tants anys a l'hospital. El Roc, l'únic Polsera que quedava amb ell, ha tornat a Andorra amb la seva família. Per la seva banda, el Toni ara és zelador de l'hospital. Treballa a la planta infantil amb un grup de nens que són fans dels Polseres i els explica les seves aventures. Com que la Cristina, quan el Lleó estava més sol, va venir i va estar una temporada amb ell. Però un dia li va explicar que l'havien cridat per anar a una acadèmia de dansa de Tolus (França) i ell va voler que hi anés, i van trencar-ho tot.  Arriba una noia nova, la Rym, que també té càncer, però de mama. LI diuen al Lleó que li vagi a dir alguns consells però... El dia acaba de la pitjor manera possible: la Dra. Andrade comunica al Lleó que encara no podrà abandonar l'hospital. Torna a la seva habitació, i juntament amb la Rym... Es rapen el cap.








SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL...








dilluns, 28 de gener del 2013

ENQUESTA

HOLA A TOTHOM, M'AGRADARIA QUE POSÉSSIU COMENTARIS A AQUESTA ENTRADA, DIENT SI AQUESTS RESUMS US HAN AGRADAT, I QUE I PUC MILLORAR. ESTARIA MOLT FELIÇ SI M'HO COMENTÉSSIU. I TRANQUILS, QUE JO ARA COMENÇARÉ A EXPLICAR LA 2na TEMPORADA. 
POLSERES AMUNT!

FINAL 1ra TEMPORADA

Fins aquí he acabat d'explicar els capítols de la 1ra temporada, però ara començaré a explicar els de la 2na. 

CAPÍTOL 13


En aquest últim capítol, els polseres s'han d'enfrontar a les seves pors. El Roc s’arrisca i lluita contra la seva gran por. Es troba amb el senyor Benito i l’ajuda a superar-la. I allà estan els seus amics esperant que torni. I és un bon moment quan la mare treu les polseres de sobre el seu fill i es troba el Roc amb els ulls totalment oberts. El Lleó lluita contra els seus sentiments, contra el que sent i el que ha de sentir... Lluita en contra que l’estimin sabent que pot morir-se. I el Jordi també s’arrisca, tornarà al carrer, tornarà a la vida real i, tal com ell diu, no és fàcil no tenir cama a la vida real. Trobarà amics que no l’han vingut a veure, coses que no podrà fer, gent que se’l mirarà de manera estranya... Quan arriba el final els polseres s’han d’acomiadar. Al Lleó no li agraden les despedides, però acaba anant-hi. Tots es despedeixen amb una abraçada i la Cris, amb un petó al Lleó. I li diu: “potser una altra vegada”.   





CAPÍTOL 12


El senyor Benito es desperta en un somni, i es troba amb una nena. Aquella nena arriba nova a l’hospital i el Toni creu que és un àngel. Quan operen en Roc, alguna cosa no va bé, i el Toni no es pot comunicar amb ell després de l’operació. Així doncs, li diu al doctor Josep i ell hi confia. Li fan una radiografia al Roc, i veuen que el Toni té raó, alguna cosa no va bé. El Lleó va a veure al senyor Benito, i no se’n recorda del Lleó. Però al cap d’una estona sí, i no li vol dir res als metges.  A la Cristina li diuen que ja s’ha recuperat prou i pot tornar a casa. La Cristina li diu al Jordi que se’n va però que no l’estima de la mateixa manera que ell l’estima a ella. Fan un assaig pel concert que estan preparant, i el senyor Benito es desmaia i l’àngel (l’Àlex) se’n va rient.



CAPÍTOL 11


Els metges intenten esbrinar que ha passat amb el Roc, per que ha cantat.  El Lleó també té certs problemes amb el Jordi i la Cris. El Lleó i la Cristina s’estimen, però no s’ho volen reconèixer entre ells.  El Toni ha de resoldre alguns problemes sobre la custodia del seu avi i li expliquen, que mentre estigui a l’hospital podrà estar amb anirà amb una família d’acollida.  Però el Bru li explica que per a fer el transplantament de ronyó s’hi pot estar dos mesos, i el Toni s’ofereix. Així doncs, l'endamà van a fer-se les proves de compatibilitat. Li fan un Tac al Roc, i torna a cantar, i aquella mateixa tarda l’han d’operar, perquè els metges diuen que no és bo que canti.  La Cristina i el Lleó, estan enamorats, però davant del Jordi no ho volen reconèixer. 




CAPÍTOL 10


Els polseres han de passar per un gran tràngol. Hi ha tres fases: negació, tristesa i l’acceptació. Alguns neguen la mort de l’Ignasi com fa el Lleó, potser algun familiar volia que marxés perquè era molt trist com li passa al Jordi, uns altres s’ho prenien amb acceptació i tristesa com fan el Toni, el Roc i la Cristina. Emociona molt quan els 5 polseres estan a favor de cantar, i el Lleó s’hi suma i en surten 6. I és que sempre seran 6, dintre d’ells hi ha un 20 % de l’Ignasi. Cadascun viu 1,20 vides...  També li comuniquen al Jordi que ja se’n pot anar però ell decideix quedar-se. Van a visitar l’Ignasi i li posen la seva polsera vermella.  Al final del capítol van a l'habitació del Roc i canten "Boig per tu". I passa una cosa fascinant: el Roc canta. 









FINS AVIAT IGNASI!


Aqui penjo l'enllaç del capítol:

CAPÍTOL 9


És l’aniversari del Lleó, però no el vol celebrar. El Jordi si que vol i té una molt bona idea. Aquell dia també operen a l’Ignasi, tot i que els polseres no ho saben. També arriba un nen nou, el Bru,  i el Toni creu que es un vampir.  L’Ignasi, li demana un petó a la Cristina, però ella li diu que no.  El Lleó li explica al senyor Benito que la seva mare comprava els regals d'aniversari un any abans, i pensa que potser abans de morir, la seva mare li havia comprat un.  Mentrestant, el Jordi i la Cristina li diuen a la Gavina que els ajudi a fer la festa. I la idea és portar les coses de l’habitació  del Lleó a l’hospital i fer-li una copia de la seva habitació perquè es sentís com a casa. Durant l’operació, l’Ignasi es troba amb el Roc, mentrestant que els metges no poden re-animar-lo. El Lleó li demana al doctor Josep que vagi a casa seva a buscar si la seva mare li havia fet algun regal, però no troba res. Després, quan porten el Lleó a la festa, el Toni va a veure al Roc però també parla amb l’Ignasi i li diu que digui als polseres i als seus pares un parell de coses. Durant la festa, el Lleó troba dins d’un coixí el regal de la seva mare i està molt content. Però finalment, l'Ignasi s’en va al fons de la piscina i mor.



ET TROBAREM A FALTAR IGNASI :´( 

Afegeix la llegenda

CAPÍTOL 8


A aquest capítol el Lleó ha d’acabar d’aconseguir els diners per a la cama i la millor manera d’aconsegur-los és jugant una partida de pòquer.  Aquell mateix dia li donen l’alta a la Olga, la companya de la Cristina, i també el Jordi té els exàmens de avaluació. També li fan una prova al Ignasi per saber que té finalment. El metge li comunica que l’han d’operar però té un risc del 50%, i l’Ignasi, perquè els polseres no es preocupin, no els hi vol dir a ningú. Al Jordi el ve a visitar el seu pare i li diu una noticia que no li fa gens de gràcia: els seus pares es separen.  El Lleó, com a última opció, ha d’anar a preguntar-li al Roger si podria jugar una partida de pòquer per a ell, el Roger accepta, però amb la condició de que el sol sigui les 24 h seu. Abans de la tarda, van a jugar, fins l’últim monent anaven guanyant, però el seu contrincant els hi treu tot el que tenien. Quan marxen, el Roger li dona uns diners al Lleó, que diu que els hi envia un familiar. I així el Lleó pot pagar la cama. Des de aquell dia, el Jordi i la Cristina surten, encara que al Lleó li fa ràbia.


CAPÍTOL 7


Es el dia de Sant Joan a l’hospital. Arriba un nen nou, el company d’habitació del Toni, que s’havia fet mal al cap encenent un petard i veu el futur.  A la nit, van al sol, per tirar els petards que havien amagat allà, però els nois amb que havien jugat el partit de basquet (Roger i companyia) els hi havia agafat els petards i els estaven tirant. Així doncs, queden l’endemà a la nit, el Roger i el Lleó faran una carrera de cadires de rodes per a veure qui es queda amb el sol totalment. L’endemà el Jordi havia d’estudiar equacions de segon grau, i com que l’Ignasi ja ho havia estudiat, l’ajuda. El senyor Benito parla amb el Lleó del seu alzaimer i que no es preocupi, que ell és inoblidable. El Toni parla amb el seu company per mirar si podia endevinar el futur del Roc, però no pot. A la nit, tots els polseres, l’Olga i el senyor Benito van al soterrani per a fer la cursa. Quan comença tot esta molt emocionant, però el Lleó es cau, encara que es torna a aixecar i guanya al Roger!


CAPÍTOL 6


Al capítol sis, el Lleó, el Toni i l’Ignasi van al sol. El Jordi va a veure el Roc i es troba amb la mare de l’Ignasi. I ella li diu que li ensenyarà a pintar. Al senyor Benito li comuniquen que té alzaimer però que al principi els efectes seran de poques estones. Quan els nois arriben al sol, arriben uns altres que diuen que el sol es seu. Llavors queden que aquella mateixa tarda faran un partit de basquet i qui guanyi es quedarà amb el sol al matí. A la Cristina li comenten que tindrà una nova companya d’habitació i diu que l’ha de tractar bé. Però quan veu que entra per la porta va a parlar amb la seva doctora i insulta a la companya d’habitació i diu que està massa grassa. Al principi, no són gaire amigues però després es van coneixent i van millorant. Els nois van a  la habitació del senyor Benito per si els hi podia ensenyar a jugar a basquet, però ell els hi diu que no, perquè acaba de rebre la noticia de l’alzaimer. Llavors el Nuno, el company d’habitació del senyor Benito li diu al Lleó que te alzaimer i ell es queda destrossat. Marxa i van tots 3 a jugar a basquet. Però després ve el senyor Benito i acaben jugant a bàsquet bastant bé. El Jordi pinta al Roc amb la mare de l’Ignasi i ho fa molt bé. La Cristina i L’Olga s’ajuden mútuament a l’hora de dinar amb el menjar i es fan més amigues. El Jordi li dona un dibuix que ha fet d’un arbre amb pomes a la Cristina i després ella es menja una poma. A l’hora del partit de basquet els polseres guanyen.



CAPÍTOL 5


Al capítol 5 el Lleó ha d’anar a quimio i els polseres es divideixen perquè cada vagada que hi vagi, un l’acompanyi. També arriba un nou nen a l’hospital, que diu que ha caigut per les escales però al Toni no li sembla que sigui això. Així doncs ho intenta descobrir.  Primer li pregunta si el seu pare l’ha pegat, però li diu que no. Quan li toca a la Cris anar amb el Lleó i ell vomita, ella  marxa, perquè feia temps que no veia a ningú vomitar com ella. La Cris avisa e el Jordi perquè vagi a fer companya al Lleó, i quan hi va li proposa fer un joc. Que s'imagini el lloc que li agradaria estar. I s'imaginen que estat tots els polseres a la platja, sense cap malaltia passant-s'ho molt bé. Després, el Jordi se'n ha d'anar i el Toni va a fer companyia al Lleó i queda amb la Cris per descobrir que li passa a aquell noi abans de que marxés. Però quan el noi ja marxa, el Toni encara no està allà i la Cristina ha de fer alguna cosa.  Llavors li pregunta al nen davant del seu pare si aquest l’havia pegat. Però ell li diu que no. 


CAPÍTOL 4


 Al capítol 4  plou fora l’hospital. Els dies de pluja sempre son diferents a l’hospital. Els polseres van a fer una excursió nocturna, amb la proposta de portar al Lleó a la sala de quimio i decorar-la perquè ell ni que sigui vulgui fer-se la quimio. Es comuniquen amb walkie talkies però quan van cap a allà , el doctor Josep els descobreix i es  queda a parlar amb el Lleó per convenç-el de que es faci la quimio. Quan surt d’allà ja sap on el portaven els polseres i els hi diu que no hi vol anar. Però ells el convencen i hi van. Un cop allà pensen que les parets són molt lletges i pinten un dibuix de tots sis a la paret.









CAPÍTOL 3


Al capítol 3 de bon matí, a l’Ignasi li ve un altre atac de cor i quan li passa va a fer-se un tac per mirar que li està passant. Però mentrestant, al grup encara els hi falten 2 persones, el guapo i el llest. Després el Lleó va a fer-se un tac i parla amb l’Ignasi mentre que es prenen un contrast (beguda per fer-se el tac). Quan la Cristina està esmorzant, el Jordi la va veure, i l’ajuda a menjar, però la germana de la Cristina el veu i s’enfada molt. Llavors li fot bronca i ell a partir d’aquell dia no ajuda més a la Cris.  En un altre lloc de l’hospital està el Toni i va a parar a l’habitació del Roc. Llavors parla amb ell i el Roc li diu que busqui al Jordi i al Lleó. Després del tac l’Ignasi i el Lleó es tornen a trobar mentre esperen els resultats, però l’Ignasi no li agrada esperar se’n va a l’ascensor i el Lleó el persegueix. Llavors, quan pugen a l’ascensor aquesta es para i a l’Ignasi li ve un altre atac. Quan se li passa ell i el Lleó parlen i es converteix en el guapo del grup.  Mentrestant el Toni va a la habitació del Jordi i del Lleó a esperar que vinguin i parla amb la Gavina (la germana del Lleó). A un altre lloc la Cristina li diu al Jordi que a l’hora de dinar també l’ajudarà a menjar, però ell li diu que no, i ella s’enfada. Quan l’Ignasi i el Lleó arriben a la habitació del Lleó el Toni els espera i els hi diu que vagin a la nit a la habitació de l’Ignasi i el Roc. A la nit tots es reuneixen i el Toni entra al grup. Llavors el grup dels polseres ja està acabat!



CAPÍTOL 2


Al capítol 2 han d’operar al Jordi i li han de fer una radiografia a l’Ignasi per saber que li ha passat. Llavors l’Ignasi coneix en Lleó, però d’una manera no gaire agradable. Durant l’operació, en Jordi parla amb el Roc, quan està entre la vida i la mort a la piscina on el Roc es va quedar amb coma. Neden una estona i després el Jordi torna a la vida. Mentrestant l’Ignasi truca als seus “amics” perquè el vinguin a veure, però tots estan ocupats. Sense adonar-se’n entra a l’habitació del Toni i aquest li fa una estadística al moment de les vegades que ha trucat i del temps que ha trigat. Llavors entra un home que li vol fer preguntes al Toni de el que li va passar amb la moto i ell es fa el tonto i així el policia se’n va.  Aquell mateix dia el Lleó ha de triar una cama i la Cristina l’acompanya i el convenç perquè les miri totes. La que més li agrada però, es mol cara. Després d’això van a veure com està el Jordi.  Mentrestant a l’Ignasi el ve a veure l’únic nen que no ha trucat i que no li cau bé, i el tracta molt malament, i la mare del Roc s’enfada molt i li parla malament estant molt enfadada. Llavors, en un altre lloc de l’hospital el Lleó busca a algú que li deixi diners per a pagar la cama, però ningú li pot deixar tants diners. Quan el Jordi ja s’ha recuperat, s’aixeca i decideix que l’imprescindible del grup serà el Roc.

CAPÍTOL 1

Al capítol 1 passen  tot un seguit de coses molt interessants. El Lleó fa nou mesos que està a l’hospital, li van haver de tallar la cama per un càncer de tíbia i li arriba un company nou d’habitació: el Jordi, que te un càncer de tíbia, i li han de tallar la cama. El Lleó li proposa fer-li una festa d'acomiadament a la seva cama.  El Lleó és amic del senyor Benito, i aquest li proposa de que formi un grup que ha d'estar format per: el líder, el guapo, el llest, l’imprescindible, el co-líder (que seria el líder si no hi hagués el líder) i la noia. Així doncs el Lleó i el Jordi van formant un grup: Lleó (líder) i el Jordi (co-líder). Després van a buscar una noia, que el Lleó diu que es la perfecta. La noia es diu Cristina i és anorèxica. Ells li proposen de que si es vol afegir al grup vagi a la seva habitació a la nit per a la festa d'acomiadament de la cama del Jordi. Aquell mateix dia arriba l’Ignasi, un noi que jugant al pati de l’escola li ha vingut un atac de cor. Aquest és company d'habitació d’en Roc, un noi que porta dos anys en coma a causa de tirar-se  a una piscina per un trampolí molt alt.  També arriba el Toni, un noi de disset anys que ha tingut un accident de moto i al seu avi li volen treure la custodia per haver-li deixat. Finalment, la festa d'acomiadament de la cama d’en Jordi no té gaire èxit segons el Lleó, però quan ell se'n va a donar un volt la Cristina ve, i ella i el Jordi fan un ball els dos junts a dues cames.

EL MEU NOU BLOG!

Hola a tothom que entra a aquest blog, la serie de polseres vermelles ha estat un nou descobriment per a mi i a demés m'ha agradat molt veure la serie. Ara normalment aniré explicant els capítols que he anat mirant de la primera temporada i els que sortiran de la segona. Per aixo he creat aquest blog. POLSERES AMUNT!