dilluns, 25 de febrer del 2013

Capítol 7 2na Temporada

Us va agradar el capítol d'ahir al vespre?
El Lleó es dona compte que la Cris està a l'hospital i vol parlar amb ella. També li comuniquen al Jordi que, efectivament, el bony de sota el braç és un tumor, però de moment no li hauran de tallar. A la Rym la va a visitar una dona velleta de l'associació que també ha tingut càncer de mama, i li va molt bé. El dr. Josep, aconsegueix que el Lleó i la Cris parlin, però només 2 minuts i és un desastre. Els dos intenten posar-se gelosos entre ells i la Cris acaba destrossada. Després el Lleó s'enrotlla amb la Rym. Finalment, el Jordi va a portar-li el pastís a la festa d'aniversari del Lucas, que fa 10 anys. La frase del Lucas al Jordi és: "junts som irrompibles", la millor frase de la 2na temporada. Al final del capítol es veu la Cris prenent-se moltes pastilles per a dormir. Com creieu que estarà al pròxim capítol?









dissabte, 23 de febrer del 2013

Dilluns 25 ja a la venta!

El dilluns de la setmana vinent ja estaran a la venta la polsera i els jerseis de polseres vermelles.
Jersei i polsera: 20 €
Jersei: 14,95 €
Polsera: 4,95 €

Es podran trobar a la botiga online de TV3 i també a Abacus, Fnac, Caprabo, llibreries, quioscs i altres llocs


dijous, 21 de febrer del 2013

Avanç Capítol 7 2na temporada


El Lleó vol complir la promesa que li havia fet al Benito: reunir els Polseres. Però surt un imprevist: el Jordi creu que li donaran l'alta i no en vol saber res. També, el Lleó es donarà compte que la Cristina torna a estar a l'hospital i vol reunir en algun lloc als Polseres. Però abans de la reunió el Lleó s'enrotlla amb la Rym, i quan la Cris se'n dona compte es ve abaix i li explica a l'Eva que sempre ha estat enamorada del Lleó i que el Víctor només era un consol i que la seva vida no val res. I a ka nit la Cris decideix fugir de tot allò que la debilita. 




dilluns, 18 de febrer del 2013

Capítol 19

Ja li han fet l'operació a la Rym, i s'estranya de que el Lleó no l'hagi anat a veure. I sent absència del seu pit. Els metges reuneixen el Jordi i el Lleó per parlar-los del munyó. Quan van a fer-se la biòpsia el Jordi li diu al Lleó que sent lo del Sr.Benito i es van apropant més malgrat la situació inicial. El Toni els hi comunica als "peques": el Dani, el Lucas i la Mariona, la mort del Benito, i decideixen que l'ajudaran a trobar el cotxe i la cançó que va escoltar el Sr.Benito quan va ingressar. Quan el troben sona una cançó preciosa del Lluis Lach. També el Lleó, el Toni i el Mercero. Presencien la mort del Benito i el Lleó s'emporta les seves cendres. Finalment, el Lleó, per començar a complir la promesa que li havia fet al Benito, es canvia d'habitació i va amb el Jordi.  






diumenge, 17 de febrer del 2013

divendres, 15 de febrer del 2013

Avanç capítol 6 2na Temporada


Quan el Lleó va a fer-se la biòpsia, es troba amb el Jordi i, a poc a poc es van apropant més de la situació inicial. La Cris, té una companya d'habitació, l'Eva, està una mica boja i no la suporta. El toni, entre les coses del senyor Benito es troba una clau d'un cotxe. Gràcies a el Dani, el Lucas i la Mariona, el Toni troba la situació del cotxe i allà hi ha una de les seves cançons preferides. La fan sonar per rendir-li una mena d'homenatge al senyor Benito i tots els polseres presencies el seu adéu. El grup ha de superar un gran tràngol, però el Benito... els unirà. 




Dibuix paret quimio Polseres Vermelles, que us sembla?

Ahir vaig dibuixar el grafiti de la paret de la sala de quimio que van fer els polseres a la primera temporada. Que us sembla?



dijous, 14 de febrer del 2013

Nova Notícia!

Nova notícia, a partir del 25 de Febrer ja podràs tenir la polsera vermella exclusiva de la sèrie! Ja en teniu ganes? El cost serà de 4,95 i es vendrà a les llibreries arreu de Catalunya. No us ho perdeu!

HE CONEGUT A ANDREU RIFÉ!!!

Ahir al matí, vaig anar d'excursió amb la meva classe de 2n d'ESO al Museu del Gas a Sabadell. Allà estaven gravant Radio Sabadell, el programa de cada dia, però nosaltres vam anar a fer uns experiments. Però llavors va passar un esdeveniment fantàstic! L'Andreu Rifé, va passar per davant del vidre on estàvem fent els experiments i 
tots ens vam emocionar. No us hagués passat el mateix? Hi havia les típiques noies que es posaven a cridar, però jo només em vaig posar molt i molt contenta. Llavors, vam anar a veure com parlava a Radio Sabadell i ens va dedicar dues cançons: "Fil de Llum" i "M'agrada el pingpong". Després vam sortir a fora, ens va firmar uns autògrafs, ens vam fer fotos amb ell i finalment, vaig anar a parlar amb ell. Li vaig dir que tenia un blog, i que si li podia fer una entrevista, llavors ell em va dir que sí i em va passar el seu correu. Em vaig emocionar molt. Així que pròximament tindreu l'entrevista penjada al blog. ;) Gràcies a tots!!

FIRMA DE ANDREU RIFÉ:


dilluns, 11 de febrer del 2013

CAPÍTOL 5 2na Temporada

El Lleó passa hores amb el Sr Benito, i quan aquest es desperta, li explica la història de la seva adolescència. Li explica que eren sis germans , que tenien un grup, que ell era el guapo i que la seva mare era la millor del món. Però un dia va caure malalta, i el seu pare no la deixaven veure almenys que li donessin el seu únic anell. Però cap d'ells admetia haver-lo robat i es barallaven entre ells. Un dia, quan a la seva mare li quedaven pocs minuts per morir, i el seu pare havia anat a buscar el capellà, la mare els va anar a veure i el Benito s'hi va imposar. Quan el seu pare va arribar, la mare ja havia mort. La mare volia que les seves cendres siguessi esparcides per el far de la seva infancia, però el pare la va enterrar al cementiri.Això va decidir que el Benito se'n anés de casa, deixant enrerre al seu pare i als seus germans. Al cap d'un temps li van detectar la mateixa malaltia que la seva mare i el van ingresar a l'hospital, de tal manera que coneix el Lleó de petit. Quan la mare del Lleó enmalalteix, el Benito se'n fa càrrec d'ell. Al cap d'un temps el Benito li explica al Lleó com es forma un grup, i quan es firmen els olseres, el senyor Benito  sent que ja ha tancat el compromís amb la seva mare.  Quan acaba d'explicar li demana al Lleó que obri el sobre, i allà hi ha una foto del Benito i el seu grup, i l'anell de la seva mare. El senyor Benito li demana al Lleó que tornir a unir el grup dels polseres i que li doni l'anell al seu germà. Finalment, el Benito li diu al Lleó que l'estima, i mor.









Mikel Iglesias al Tags!

Aquesta setmana, el diumenge 17, el Mikel Iglesias (Ignasi a polseres) visitarà el programa tags! No us ho perdeu! 

divendres, 8 de febrer del 2013

Avanç Capítol 5 2na Temporada


El Lleó està amb el senyor Benito, i aquest li explica la seva adolescència. Li explica que tenia un grup com el dels polseres amb els seus germans i que ell era el guapo.  Però un dia va morir la seva mare i ell se’n va anar de casa. Va abandonar als seus germans i el seu pare, i n’està  molt penedit.  El Benito empitjora i l’han de traslladar a una altra sala on li espera un resultat pròxim.  El senyor Benito li demana un favor al Lleó: que torni a reunir als polseres i que busqui a un dels seus germans, que encara és viu, i que li demani perdó de part seva.






dilluns, 4 de febrer del 2013

CAPÍTOL 4 SEGONA TEMPORADA


El Roc, està a l’institut, i no li va massa bé. Una noia li pregunta que si és veritat que va estar en coma i que un noi es podia comunicar amb ell. Ell li diu que si, i llavors la Zoe (la noia) li demana al Toni si pot ajudar a la seva amiga que està en coma. Però el Toni ho intenta i no aconsegueix comunicar amb ella, però quan el Roc s’adorm es troba amb la noia en coma a una cascada i li diu que li expliqui a la Zoe, que l’estima.  A la Rym li han de fer l’operació del pit i al Lleó una biòpsia, tot i que no la fa,  perquè li comuniquen que el senyor Benito està a la UVI. Abans de que operin al senyor Benito el Lleó parla amb ell i li diu que sigui el seu tutor legal. Però l’operació no va gaire bé i és qüestió de 24-48 h que el seu cor deixi de bategar. Al Jordi li han de fer quatre tacs per examinar el bony de sota l’aixella. I la Cristina recau quan el Víctor li proposa anar a viure junts. El Roc li explica al Toni que farà unes proves per entrar al conservatori, i que si l’accepten haurà d’anar a Madrid tot un any. Però el Toni està convençut que els polseres tornaran a estar junts. 










diumenge, 3 de febrer del 2013

Àlex Monner, guanyador dels premis Gaudí!

Ahir, el dia 3 de febrer, Àlex Monner (Lleó polseres vermelles) va guanyar el premi Gaudí del millor actor! Moltes felicitats Àlex, disfruta-ho!

V Edició Premis Gaudí

Avui, dia 3 de febrer, al acabar les notícies de la nit (21.45), a TV3 retransmetran en directe els premis gaudí 2013 presentats per Andreu Buenafuente des de Barcelona Teatre Musical.  I el millor es que l'Alex Monner (Lleó polseres vermelles) i el Nil Cardoner (Roc polseres vermelles) estan nominats!
Els dos estan nominats al mateix premi: el millor protagonista masculí. Però també hi ha dos altres nois, l'Àlex Berendemühl (herois), i l'Àlex Casanoves.
  • Àlex Monner: per la pel·lícula Els nens salvatges
  • Nil Cardoner: per la pel·lícula Fènix 11*23.
  • Àlex Casanoves: per la pel·lícula Fènix 11*23.
  • Àlex Berendemühl: per El Bosc.

MOLTA SORT A TOTS!