dilluns, 18 de març del 2013

Capítol 10

Us ha agradat aquest capítol?
El Lleó parla amb la Cris i veu com menja,parlen de que el Lleó tenia tanda de quimio i estan bé, però quan la Cris li diu que aquella mateixa ni hi ha un eclipsi de lluna se li canvia la cara. 
La Rym també té quimio juntament amb el Joan, i quan arriben el Jordi i el Roc (que estaven buscant el Lleó) la Rym els i explica que ha portat un pastís que l'ajudarà a no vomitar, perquè conté marihuana. Tots es queden molt parats, perquè després comença a explicar una historia de por, però just en el moment que ve la part més espantosa, arriba un home que té càncer cerebral, però que també ha estat pres. Així doncs, tots es queden molt tallats. 
Després arriba la Mariona, que estava buscant el Toni per explicar-li que anaven a fer fora al Mercero. El Jordi li dona el pastís per que el tiri, però ella se'l emporta i el Dani, el Lucas, ella i el Toni en mengen. I aixó els fa al·lucinar una mica. 
Un cop la Mariona ha marxat, el pres els amenaça a tots i els reté tancats a la sala de quimio. Quan ve el lleó i es dona compte de la situació tampoc pot marxar. Però el Toni si, i avisa a la policia. Quan arriba, el pres amenaça a matar al Joan si no li porten un cotxe, però just abans que disparés, el Lleó diu que prefereix que el mati a ell. Però la seqüència es torna a repetir, i en el instant abans de que mati el Lleó, el Dani, sotmés a les al·lucinacions, havia maquinat un pla amb el Lucas i la Mariona, i apareix per un conducte de ventilació de sobte. Aixó fa que sigui un entreteniment pel pres, i que la policia el pugui capturar per l'altre cantó.
Finalment, tot acaba fantàstic, i els polseres tornen a estar junts.

Aquí teniu el capítol:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada