dilluns, 25 de març del 2013

Capítol 11

Els Polseres volen organitzar una festa pel Lleó, que fa 18 anys i fa 2 anys de la mort de l'Ignasi. Per la festa han d'anar amb parella, perquè organitzaran un ball. El Toni es torna a trobar amb l'Àlex, l'àngel segons ell; i els dos estan molt contents. I l'Àlex comparteix habitació amb la Mariona. 

El Dani i el Lucas, tots dos, volen anar al ball amb la Mariona, i no es posen d'acord. El Lleó li demana a la Cris si vol anar amb ell al ball, i li diu que sí. Després, el Toni intenta demanar-li a l'Àlex que vagi amb ell al ball,  però no pot i li va a demanar consell a la Mariona. Ella diu que li demani, i ja està; però per a ell és més difícil. 


Al cap d'una estona el Jordi li proposa al grup d'anar a viure junts, i per a tots és una fantàstica idea. Quan li va a explicar a la Cris, a l'Ignasi li "mola" l'Eva, i en nom de l'Ignasi li demana d'anar al ball. 


Després el Lleó li explica a la Rym lo de la festa i ella hi anirà amb el Joan. Quan ja ha passat una estona, els Polseres van a visitar el seu proper pis. Amb la Cris es comuniquen pel mòbil, i a tots els hi agrada molt.


Finalment, el Toni s'atreveix a demanar-li a l'Àlex d'anar al ball amb ell, però li diu que no perquè ha de fer una cosa. I ell es pensa que a la Mariona li passa alguna cosa... I sí que li passa una cosa... S'ha curat!


A la festa tothom s'ho està passant molt bé, però quan el Lleó va a preguntar els resultats del TAC, li diuen que el tumor s'ha expandit. I que el Lleó té un 3% de probabilitats de sobreviure. Però quan el Lleó va a queixar-se de la seva merda de vida, apareix l'Àlex disposada a fer el seu desig realitat: no haver tingut mai càncer.





Cançons:

Alegría-Antonia Font



Bicicletes-Blaumut




Aquí teniu el capítol:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada