dilluns, 22 d’abril del 2013

Us ha agradat l'últim capítol de la 2na Temporada?

A 1ra hora del matí, el Lleó està a la platja amb la Cris, i marxa. Quan el Roc, el Toni i el Jordi es desperten, li diuen el Toni que té un tatuatge, i resulta que és el de la sala de quimioteràpia. La Cris els hi va a preguntar si han vist al Lleó, però diuen que no l'han vist en tota la nit. 
El Lleó ha anat a trobar al germà del Benito, per complir la seva promesa de tornar-li l'anell. Primer, el Salva es fa amic del Lleó, llavors li explica que és amic del Benito, li diu que s'en vagi, però quan li diu que el Benito ha mort deixa que es quedi. Finalment, li dóna l'anell i s'en va amb un somriure. 


Quan el Lleó torna a la furgoneta amb els Polseres,el Toni molt content li ensenya el seu nou tatuatge, i flipa. Llavors decideixen que aquell mateix dia aniran al far a tirar les cendres del Benito. 


Continuen el viatge amb la furgoneta, fins que arriben a un petit poble on hi ha un home portant un cavall, i es queden molt admirats. 
Quan només queden 8km, la furgoneta s'avería, i no es pot arreglar amb les eines que tenen. Així doncs, decideixen agafar la canoa i continuar caminant. Mentrestant, el Jordi li pregunta que si després de l'acomiadament del Benito, marxarà amb la canoa, i segons la seva explicació, vol dir que sí. I continuen.
Després parla amb el Toni, i seguidament amb el Roc, i li concedeix els seus diaris.
Per l'alba els Polseres arriben al far, on dediquen unes paraules al Benito, i espargeixen les seves cendres. 
Però la Cris s'imposa i revela que tot allò no li agrada i que res del que digui el Lleó no la farà canviar, que estan allà per algun motiu que a ella no li agrada. 
Llavors, els Polseres s'asseuen a la platja a menjar, i el Toni li dóna una carta del Benito al Lleó.  La Llegeix, i quan acaba, s'asseu amb ells.

El capítol acaba amb unes triomfants diapositives amb la cançó "Fil de Llum", d'Andreu Rifé.


Capítol:



      Música del capítol:
  • El Dubte-Mazoni
  • Abraça'm acústic -Lexu's
  • Fil de Llum- Andreu Rifé



divendres, 19 d’abril del 2013

Avanç del últim capítol de la temporada


En aquest últim capítol els Polseres es recuperaran a l'hotel de Mallorca de la festa de la platja. Intentaran convèncer al Lleó de que torni a l'hospital, però esta molt convençut de que no hi tornarà. El Lleó visitarà al germà del Sr Benito, el Salva, com li va demanar al Benito.
Complint així la promesa del Benito, tots els Polseres van al far, on llegiran la carta que el Benito li havia escrit al Lleó. Aquesta carta decidirà el futur del Lleó, si prendrà la decisió correcta o no. Es un dia molt important pel Lleó. És el dia que els Polseres creixen.  
Com creieu que acabarà la 2na temporada? Teniu ja ganes de la 3ra? Jo sí! Comenteu!



dilluns, 15 d’abril del 2013

Que us ha semblat el capítol d'avui?

Els Polseres ja han marxat de l'hospital, menys la Cris, que s'ha hagut de quedar. Ja han arribat a Canet, al poble natal del Lleó, i els hi ensenya casa seva: fotos de la seva infància, records... Però quan va a la seva habitació veu que està buida i va a buscar al seu pare. El Lleó està molt cabrejat, però el seu pare li diu que es vol reformar la casa, i que les coses estan guardades. Quan torna a casa seva i  troba el que necessitava, ja poden continuar el seu viatge. 
La Cris segueix a l'hospital, i mitjançant el mòbil de l'Eva, rep un missatge que diu: -Ja és el moment. Llavors l'Eva vol anar al lavabo a fumar, però la Cris li diu que ho faci a l'habitació, així s'encenen els aspersors i la Cris s'escapa. I al port es troba amb els Polseres. 




Durant el viatge amb vaixell es diverteixen, riuen i s'ho passen molt bé, i després van a la platja.
El Roc i el Jordi decideixen intentar convèncer al Lleó de que torni a l'hospital. I el Roc comença comparant la seva malaltia amb la primitiva, però no li surt massa bé. 
Després, un home els hi diu que l'hotel tanca les portes en 5 minuts, però ells no entenen el que vol dir. Però després comprenen que la gent d'aquell hotel porta Polseres Vermelles, i els han confós. Hi ha un buffet lliure, i a tots els hi encanta. Però quan estan a la piscina, el Lleó es desmaia. Ells segueixen intentant que torni a l'hospital. Però ell passa i va a caminar per la platja, i tots els segueixen. 
Quan es fa de nit, van a una festa i es molt divertida. I el Toni li demana a la DJ que posi la cançó de "Sense Tu", però ella no sap quina és. 
Mentrestant, la Cris i el Lleó s'aparten de la festa, i el Lleó li dona a la Cris el seu diari de l'hospital de quan era petit, i és molt emotiu. Diu que li va prometre a la seva mare que hi escriuria sempre a aquell diari, però quan ella va morir, ho va deixar de fer.


La música del capítol:
  • Camí de Terra - Nua
  • Al final d'aquest viatge - Cesc Freixas
  • Seguirem somiant- Sopa de Cabra
  • Tornarem-Lax'n Busto

Aquí teniu el capítol: Us ha agradat? Que creieu que passarà al següent?

                                            

diumenge, 14 d’abril del 2013

Avanç Capítol 27

Els Polseres van a Canet de mar,el poble natal del Lleó, perqué vol passar per casa seva a agafar algunes coses pel viatge. Però surgeix un problema: el Lleó s'haurà d'enfrentar al seu pare, que no l'ha visitat desde que es va.ingresar a l'hospital. Després, tenen previst agafar un vaixell per anar cap a Mallorca a complir la promesa del Benito.
Mentrestant, la Cris s'escapa de l'hospital per intentar atrapar els Polseres abans de que marxin amb el vaixell.

dilluns, 8 d’abril del 2013

Us ha agradat el capítol 13?

El Lleó els hi explica als Polseres, al Roger, a l'Àlex, al doctor Josep i al Mercero que té un 3% de possibilitats de viure i que abandona. Ningú s'ho esperava, i es posen a plorar.
El Jordi li diu que vol anar amb ell, i que els altres segurament també voldran acompanyarlo, però ell diu que no cal.
L'Ignasi va a veure la Lourdes, la seva "mare", i està feliç.
També li fan la recunstrucció del pit a la Rym, que escolta que els metges parlen de que el Lleó abandona.
El Jordi intenta convèncer al Toni d'acompanyar al Lleó. I la cosa queda amb suspens.
El Lleó li regala la seva Polsera al Dani, i li diu que li prometi que formarà un grup i que s'ho passaran de "puta mare".
El Toni parla amb l'Àlex i com que no sap si la tornarà a veure, li fa un petò i que quan torni, la buscarà. I ella diu que es deixarà trobar.
El Lleó va a parlar amb la Rym, però els metges li diuen que l'operació no ha anat bé i que vagi amb compte amb el que diu. Però quan parlen, els dos s'enganyen entre ells. La Rym li diu que ja té els dos pits, i el Lleó expliva que té una plaça a un hospital de Boston, i que per això marxa. I es despedeixen.
Mentrestant, el Dani, el Lucas i la Mariona, estan pintant una furgoneta pel viatge.
El Jordi va a veure a la Lourdes, i la Lourdes li diu que l'Ignasi va tenir els millors amics que es podia haver imaginat. I l'Ignasi diu que l'estima molt.
Arriba l'hora de que el Lleó deixi d'estar en captivitat, i que firmi el contracte a la seva llibertat. Després d'aixó, es despedeix dels doctors i de la Cris. Llavors va cap a la porta de sortida, i els Polseres estan allà. Però ell no vol que hi vagin. Però finalment, el convençen. Es dedpedeix de la gavina i de la Amaia.
El Toni li ensenya el seu mitjà de transport: la furgo del Benito millorada. I el Polseres 
marxen.

Caçons del capítol:
    -1979 - Joan Dausà i el tipus d'interés.
    -Adeu Siau
    -El meu radar
    -Amb tu -Lax'n Busto

 
                                                               Aquí teniu el capítol: 



dissabte, 6 d’abril del 2013

Avanç capítol 13

El Lleó abandona de la seva lluita contra el càncer, i els hi explica als Polseres que ell necessita estar en llibertat, i marxa ben lluny d'aquell hospital que li havia tret gran part de la seva vida. Però els Polseres no volen que hi vagi sol. L'han de acompanyar i convèncer de que ha de tornar a l'hospital per a tenir intents de curar-se. Cada Polsera s'acomiada dels seus familiars, acompanyant així al Lleó, que acaba acceptant que l'acompanyin en aquest viatge.


dilluns, 1 d’abril del 2013

Capítol 12

L'Àlex fa realitat el desig del Lleó: tenir vida sense càncer. Ell es queda flipat, i és fantàstic, però durant poc temps. 

Quan surt del lavabo descobreix que la Gavina no ha tingut la Anaia i que s'ha trencat una cama esquiant. Ell té un Iphone i estudia a l'INEF. Però també es dona compte que cap dels Polseres es coneixen, que la Rym no porta gens bé el càncer i que la Cris porta quatre anys ingressada; que no s'ha curat.  També va visitar al Jordi, que comparteix habitació amb el Roger, i tots dos estan fatal i molt "bordes". 



Ell parla sol, perquè ningú veu a l'Àlex, que l'acompanya tota l'estona. El Roc segueix en coma, no va despertar. Després, el Lleó va a veure el Toni, que és l'amo d'un bar. El Toni li explica que té somnis dels Polseres, i el reconeix. Però acaba sense fer-li cas.
Quan se'n va del bar, va a la seva festa d'aniversari, al seu pis. Es troba amb els seus amics actuals i la seva novia, la filla del doctor Montcada. També sona la seva cançó preferida: 
-Sense Tu - Teràpia de Shock Però llavors molt agoviat per la seva vida actual, se'n va corrents, torna al lavabo, i quan desperta torna a estar a la seva vida amb càncer.  Es troba amb el Jordi, i van tots dos junts cap a la festa del Lleó. Allà està la gavina, perquè el doctor Josep l'ha avisat de la recaiguda del Lleó, però no està enfadada. 




La Cris i el Lleó es donen l'esperat petó que tothom volia i el Toni i l'Àlex acaben junts. 


El capítol acaba quan la doctora Andrade acaba parlant amb el Lleó, que ell abandona  la seva lluita contra el càncer, i que vol viure lliure, amb intensitat, i amb el seu 3% de possibilitats de viure.


Cançons del capítol:

        -Sense tu- Teràpia de Shock
        -No és tan fàcil



                                          Aquí teniu el capítol: Què us ha semblat?