dilluns, 22 d’abril del 2013

Us ha agradat l'últim capítol de la 2na Temporada?

A 1ra hora del matí, el Lleó està a la platja amb la Cris, i marxa. Quan el Roc, el Toni i el Jordi es desperten, li diuen el Toni que té un tatuatge, i resulta que és el de la sala de quimioteràpia. La Cris els hi va a preguntar si han vist al Lleó, però diuen que no l'han vist en tota la nit. 
El Lleó ha anat a trobar al germà del Benito, per complir la seva promesa de tornar-li l'anell. Primer, el Salva es fa amic del Lleó, llavors li explica que és amic del Benito, li diu que s'en vagi, però quan li diu que el Benito ha mort deixa que es quedi. Finalment, li dóna l'anell i s'en va amb un somriure. 


Quan el Lleó torna a la furgoneta amb els Polseres,el Toni molt content li ensenya el seu nou tatuatge, i flipa. Llavors decideixen que aquell mateix dia aniran al far a tirar les cendres del Benito. 


Continuen el viatge amb la furgoneta, fins que arriben a un petit poble on hi ha un home portant un cavall, i es queden molt admirats. 
Quan només queden 8km, la furgoneta s'avería, i no es pot arreglar amb les eines que tenen. Així doncs, decideixen agafar la canoa i continuar caminant. Mentrestant, el Jordi li pregunta que si després de l'acomiadament del Benito, marxarà amb la canoa, i segons la seva explicació, vol dir que sí. I continuen.
Després parla amb el Toni, i seguidament amb el Roc, i li concedeix els seus diaris.
Per l'alba els Polseres arriben al far, on dediquen unes paraules al Benito, i espargeixen les seves cendres. 
Però la Cris s'imposa i revela que tot allò no li agrada i que res del que digui el Lleó no la farà canviar, que estan allà per algun motiu que a ella no li agrada. 
Llavors, els Polseres s'asseuen a la platja a menjar, i el Toni li dóna una carta del Benito al Lleó.  La Llegeix, i quan acaba, s'asseu amb ells.

El capítol acaba amb unes triomfants diapositives amb la cançó "Fil de Llum", d'Andreu Rifé.


Capítol:



      Música del capítol:
  • El Dubte-Mazoni
  • Abraça'm acústic -Lexu's
  • Fil de Llum- Andreu Rifé



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada