dilluns, 15 d’abril del 2013

Que us ha semblat el capítol d'avui?

Els Polseres ja han marxat de l'hospital, menys la Cris, que s'ha hagut de quedar. Ja han arribat a Canet, al poble natal del Lleó, i els hi ensenya casa seva: fotos de la seva infància, records... Però quan va a la seva habitació veu que està buida i va a buscar al seu pare. El Lleó està molt cabrejat, però el seu pare li diu que es vol reformar la casa, i que les coses estan guardades. Quan torna a casa seva i  troba el que necessitava, ja poden continuar el seu viatge. 
La Cris segueix a l'hospital, i mitjançant el mòbil de l'Eva, rep un missatge que diu: -Ja és el moment. Llavors l'Eva vol anar al lavabo a fumar, però la Cris li diu que ho faci a l'habitació, així s'encenen els aspersors i la Cris s'escapa. I al port es troba amb els Polseres. 




Durant el viatge amb vaixell es diverteixen, riuen i s'ho passen molt bé, i després van a la platja.
El Roc i el Jordi decideixen intentar convèncer al Lleó de que torni a l'hospital. I el Roc comença comparant la seva malaltia amb la primitiva, però no li surt massa bé. 
Després, un home els hi diu que l'hotel tanca les portes en 5 minuts, però ells no entenen el que vol dir. Però després comprenen que la gent d'aquell hotel porta Polseres Vermelles, i els han confós. Hi ha un buffet lliure, i a tots els hi encanta. Però quan estan a la piscina, el Lleó es desmaia. Ells segueixen intentant que torni a l'hospital. Però ell passa i va a caminar per la platja, i tots els segueixen. 
Quan es fa de nit, van a una festa i es molt divertida. I el Toni li demana a la DJ que posi la cançó de "Sense Tu", però ella no sap quina és. 
Mentrestant, la Cris i el Lleó s'aparten de la festa, i el Lleó li dona a la Cris el seu diari de l'hospital de quan era petit, i és molt emotiu. Diu que li va prometre a la seva mare que hi escriuria sempre a aquell diari, però quan ella va morir, ho va deixar de fer.


La música del capítol:
  • Camí de Terra - Nua
  • Al final d'aquest viatge - Cesc Freixas
  • Seguirem somiant- Sopa de Cabra
  • Tornarem-Lax'n Busto

Aquí teniu el capítol: Us ha agradat? Que creieu que passarà al següent?

                                            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada