dilluns, 1 d’abril del 2013

Capítol 12

L'Àlex fa realitat el desig del Lleó: tenir vida sense càncer. Ell es queda flipat, i és fantàstic, però durant poc temps. 

Quan surt del lavabo descobreix que la Gavina no ha tingut la Anaia i que s'ha trencat una cama esquiant. Ell té un Iphone i estudia a l'INEF. Però també es dona compte que cap dels Polseres es coneixen, que la Rym no porta gens bé el càncer i que la Cris porta quatre anys ingressada; que no s'ha curat.  També va visitar al Jordi, que comparteix habitació amb el Roger, i tots dos estan fatal i molt "bordes". 



Ell parla sol, perquè ningú veu a l'Àlex, que l'acompanya tota l'estona. El Roc segueix en coma, no va despertar. Després, el Lleó va a veure el Toni, que és l'amo d'un bar. El Toni li explica que té somnis dels Polseres, i el reconeix. Però acaba sense fer-li cas.
Quan se'n va del bar, va a la seva festa d'aniversari, al seu pis. Es troba amb els seus amics actuals i la seva novia, la filla del doctor Montcada. També sona la seva cançó preferida: 
-Sense Tu - Teràpia de Shock Però llavors molt agoviat per la seva vida actual, se'n va corrents, torna al lavabo, i quan desperta torna a estar a la seva vida amb càncer.  Es troba amb el Jordi, i van tots dos junts cap a la festa del Lleó. Allà està la gavina, perquè el doctor Josep l'ha avisat de la recaiguda del Lleó, però no està enfadada. 




La Cris i el Lleó es donen l'esperat petó que tothom volia i el Toni i l'Àlex acaben junts. 


El capítol acaba quan la doctora Andrade acaba parlant amb el Lleó, que ell abandona  la seva lluita contra el càncer, i que vol viure lliure, amb intensitat, i amb el seu 3% de possibilitats de viure.


Cançons del capítol:

        -Sense tu- Teràpia de Shock
        -No és tan fàcil



                                          Aquí teniu el capítol: Què us ha semblat?







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada